Despre noi, sc RECYCLING MONDO PLAST srl

S.C. RECYCLING MONDO PLAST S.R.L.

a fost înfiinţată în luna iulie 2009 având ca obiect principal de activitate fabricarea materialelor plastice în forme primare.

Concret, societatea produce granule LDPE pentru industria de mase plastice, prin reciclarea deşeurilor din plastic:

- deşeu generat din folie;
- deşeu plastic rezultat din procesul de producţie.

Obiectivul nostru

Inca de la inceput, obiectivul nostru principal a fost și va rămâne asigurarea de servicii de înaltă calitate și profesionalism, în conformitate cu cerințele clientilor noștri si cu legislația în vigoare și viitoare.

Avem ca angajament :

satisfacţia clienţilor și stabilirea unor relaţii pe termen lung; furnizarea de servicii la cele mai înalte standarde; un mediu mai curat.

Alte activitati :

colectarea şi valorificarea deşeurilor nepericuloase (materiale plastice, hârtie, carton); fabricarea ambalajelor din plastic din material virgin si regranulat: folii, saci, pungi; fabricarea galetilor si cosurilor din LDPE.

Echipa noastra

Draghici Stefan

Email:

draghici.stefan@recyclingmondoplast.ro


Balasa Alexandru

Email:

balasa.alexandru@recyclingmondoplast.ro


Contabilitate

Email:

office@recyclingmondoplast.roAchizitie deseuri:

Colectam deseuri mase plastice, hartie, carton

sc RECYCLING MONDO PLAST srl, companie specializata in colectarea si reciclarea deseurilor de mase plastice colecteaza deseuri mase plastice, hartie, carton. Compania noastra detine toate avizele necesare pentru colectarea deseurilor reciclabile feroase si neferoase.

In functie de provenienta deseului(din sistemul de colectare de la producatori si/sau ambalatori) preturile de achizitie sunt diferentiate. Colectam deseuri mase plastice, hartie, carton

Colectare deseuri LDPE ( folie ambalaje, folie solar);

Colectare deseuri hartie si carton;

Asiguram transport pentru colectarea deseurilor.